Nuottaniemen eläinlääkäri

Kustannuksista/hoitosuunnitelma

On hyvä ottaa etukäteen selvää,  mitä mikäkin toimenpide tai hoitovaihtoehto maksaa.

Joskus  vaan on vaikea hinnoitella asioita, kun ei tiedetä vielä tarkemmin mitä tutkimuksia tai toimenpiteitä asia vaatii. Vakiotoimenpiteet ovat kuitenkin hinnastossa nähtävillä.

Mutta ensimmäisellä käynnillä voidaan  keskustella  eri vaihtoehdoista, kun asiaa on selvitelty hieman tarkemmin ja tehdä hoitosuunnitelma. Kaikkia tutkimuksia  ei yleensä tarvitse tehdä  siltä istumalta . Annan mielelläni tietoja eri vaihtoehdoista ja niiden hinnoista, ettei loppusumma tule yllätyksenä.  On jokaisen omistajan päätettävissä mitä tehdään, minkä hintaisia tutkimuksia ja miten paljon, sekä miten paljon lääkityksiä käytetään. Ja toivonkin, että omistaja rohkeasti  ilmaisee mielipiteensä asioista, vaikka rahasta puhuminen on monasti vaikeaa kun on kyse oman lemmikin hyvinvoinnista. Tärkeintä on kuitenkin ,että pidetään lemmikin elämänlaatu hyvänä.

Ja omistaja voi kotona itse tehdä paljon asioiden eteen, kunhan saa neuvoja. Voit katsoa terveystietoa otsikon alta "Kuinka säästät eläinlääkärikuluissa".Tärkeintä aina on, että lemmikki hoidetaan niin, että sen on hyvä olla. Se on kaiken lähtökohta.

Ja jos lemmikki tarvitsee erikoistutkimuksia tai laitteita, voidaan omistajan halun mukaan  kirjoittaa lähete jatkotutkimuksiin Yliopistolliseen eläinsairaalaan tai muulle eläinlääkäriasemalle, jossa on tutkimukseen tarvittava laitteisto (magneettikuvaus, rtg-kuvaus) ja  erikoisosaaminen esim. silmäeläinlääkäri, ortopedi, neurologi. 

 


                                                                             Micci Espoon eläinsairaalassa polvileikkauksessa.