Nuottaniemen eläinlääkäri

Vuosi 2010

Nucan jalka on jo aivan kunnossa ja juokseminen sujuu normaaliin tapaan. Lumipallojen kertyminen turkkiin ja tassun pohjiin vaan on hieman hankalaa.

Ja välillä on kiva ottaa nokoset lämpimässä. Ja Hippu tyypillisessä paikassaan tyynyjen alla.

Poikien Prohava ryhmä jatkoi keväällä vapaata harjoittelua agikentällä. Toisella kentällä järjestettiin oma pentujen leikkiryhmä, johon osallistui 13  syksyllä syntynyttä havannankoiran pentua. Vauhti oli kova kun alku ujostelusta päästiin. Mukana oli ajoittain aikuisiakin koiria. Oli kovin hyvä pennuille tavata muita ja rohkaistua leikkimään. Monella pennulla oli koko perhe mukana tapaamisissa. Syksyllä 8 pentua aloittaa ohjaajan johdolla TOKO:n ja agilityn alkeet. Tutussa ryhmässä on mukavampi harjoitella.

 

 

Ja tässä lyhytkarvainen havannankoira Tiffie. Mukana oli useampikin lyhkäri.

 

 

 

 

Maaliskuu 

Pojilla on jo kevättä rinnassa. Kun aurinko on alkanut paistaa, on kaikilla koko ajan kiire pihalle. Nyt kun luntakin on niin paljon, että pienempikin koira näkee naapurin puolelle ja tielle, missä ihmisiä ja koiria kulkee. Kaikille löytyy myös oma kukkula, mistä on hyvä tähyillä ympäristöä.

Pääsiäinen lähestyy ja värit kotona kirkastuvat, pääsisäiruoho kasvaa ja narsissit kukkivat. Ihanaa. Pojat poseeraamassa uusien, iloisten tyynyjen keskellä.

 

Korkeammalta on kiva tähystellä. Jospa joku kulkisi aidan ohi.

Huhtikuu

 

Ja ihanaa kun saa taas laittaa kukkia ulos.

 

Toukokuu

Pojilla oli vieraita eli Lina-tyttö omistajien loman ajan. Linan kanssa on aina vauhdikasta ja muutenkin tullaan hyvin toimeen.

Pihatyöt kiinnostivat kaikkia ja yleensä on suorastaan ruuhkaa, kun jotain tehdään. Osan aikaa voi sitten nautiskella  varjossa ruusunoksia.

 Linakin otti rennosti ja oli kuin kotonaan.

 

Kesäkuu

Lämpimällä kelillä pojat osaavat rentoutua varjossa.

 

Heinäkuu

Huh helteitä. Entistä veltompaa sakkia. Ja retkiviltti täytyy tietenkin olla tai lepotuoli ainakin.

  

 

 Ja karvisaimarjat ovat kypsyneet. Toki niitä on syöty raakanakin.Hyvin pojat onnistuvat niitä poimimaan satuttamatta itseään teräviin piikkeihin. 

Joulukuu

Agilityryhmän pikkujouluja vietettiin runsaan osallistujamäärän kera. Koirilla oli vapaata leikkimistä ja hyvin porukka tuli toimeen keskenään kuten aina. Kuvista tosin tuli aika surkeita, kun mukana oli vaan kännykkäkamera.

Ja tänätalvena on taas tullut lunta riittävästi. Pihalle  pitää aurata polkuja jotta pojat pystyvät siellä yhtään kulkemaan.